onsdag 22 januari 2014

Sammanlagda kostnader 2013

Jag har ni sammanställt mina kostnader jag haft under 2013. Själva sammanställningen tog ganska lång tid att göra (det blir ju en del transaktioner på ett år) och vissa kostnader har varit svåra att placera. Posten Övrigt* består av kontanta uttag som jag inte kan placera + insättningar från t.ex. Adsense. Även posten Resor har positivt värde ibland p.g.a. återbetalning av "skuld" till medresenärer :-)

Det var lite svårt att sammanställa alltid snyggt och fint i.o.m. de stora mängder poster som finns, so bear with me... Framledes kommer detta material utgöra grunden för en fin uppföljning av kostnader (den första uppföljning för januari kommer om någon vecka typ).


Mer än 50% av mina kostnader går till hyra och transport...

Jag hoppas diagrammen och tabellerna ger
en hyfsad överblick ifall någon är intresserade.

Är det förresten någon som har någon bra idé hur jag ska redovisa detta snyggare / mer överskådligt i något diagram?
2 kommentarer:

  1. Har följt bloggen från sidlinjen ett tag och vill tacka för bra och rolig läsning! Ta gärna en titt på YNAB (youneedabudget.com) för budgethantering/-uppföljning. Det kostar en slant men är ett väldigt bra verktyg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för orden! Jag har hört mycket gott om YNAB, ska ta mig en titt senare. Mina siffror har jag rätt bra koll på, men det är sammanställningen som är lite bökig - lättare att göra det kontinuerligt tror jag ...

      Radera